Top platforme de cumparare/vanzare Bitcoin

Recenziile noastre privind schimbul de Bitcoin și criptomonede detaliază fiecare platforma și țările acceptate de brokeraj, metodele de plată acceptate, taxele, confidențialitatea, limitele, lichiditatea, reputația, viteza (livrarea monedelor), asistența pentru clienți, suportul activelor digitale și orice alte probleme din trecut.

Bitcoin-urile dvs. nu ar trebui să fie stocate în NICIUN schimb! Dacă doriți un portofel securizat Bitcoin va trebui să utilizați un portofel hardware , cum ar fi Ledger Nano X .

eToro

eToro este o platformă de tranzacționare și schimb de cripte. Suportă Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Zcash și multe alte monede.

Depunerile pot fi efectuate rapid prin transfer bancar, SEPA, NETELLER, PayPal și multe altele. De asemenea, oferă funcții unice, cum ar fi tranzacționarea copiilor.

PRO

 • Oferă caracteristică unică de tranzacționare a copiilor
 • Schimb de încredere care a fost activ în finanțele tradiționale
 • Interfața este curată și ușor de utilizat

CONTRA

 • Nu puteți depune criptocurrency, dar puteți depune cu alte metode de plată

Coinbase

Coinbase este cel mai mare broker din lume Bitcoin (BTC). Acestea reprezintă o modalitate ușoară și rapidă pentru noii utilizatori de a cumpăra bitcoin, ethereum, litecoin și multe alte monede. Coinbase susține clienții din peste 30 de țări, inclusiv Statele Unite, Europa (în afară de Germania), Marea Britanie, Singapore, Canada și Australia.

Clienții din țările menționate mai sus pot achiziționa criptomonede prin card de debit , transfer bancar, transfer SEPA și multe altele.

PRO

 • Lichiditate ridicată și limite de cumpărare
 • Mod ușor pentru noii veniți de a obține bitcoin
 • Opțiunea „Cumpărare instant” disponibilă cu cardul de debit

CONTRA

 • Achizițiile efectuate cu transfer bancar pot dura până la 5 zile pentru finalizare
 • Coinbase poate urmări cum și unde vă cheltuiți bitcoinii

Coinmama

Coinmama permite clienților din aproape fiecare țară să cumpere bitcoini, litecoins, ethereum și multe alte monede cu un card de credit sau de debit. Ele percep o taxă de 4,9% -5,9% (depinde de volum) la fiecare achiziție.

Clienții din Europa pot cumpăra, de asemenea, criptomonede cu transfer SEPA pentru o taxă mai mică.

Doriți să cumpărați utilizând Coinmama? Acest ghid pas cu pas vă va arăta cum să utilizați Coinmama.

PRO

 • Funcționează în aproape toate țările
 • Cele mai mari limite pentru cumpărarea de bitcoin cu un card de credit
 • Broker de încredere și de încredere

CONTRA

 • Unele dintre cele mai mari comisioane în rândul brokerilor de carduri de credit / debit bitcoin

Capitolul 1

Ce să căutați într-o bursă

Nu există un schimb criptografic unic.

Prin urmare, toată lumea ar trebui să ia în considerare cât de importante sunt următoarele pentru dvs. atunci când alegeți un schimb.

Confidențialitate

Cât de multe informații personale necesită schimbul? Trebuie să încărcați o imagine a ID-ului dvs.?

Limite

Cât poți cumpăra? Dacă intenționați să cumpărați o sumă mare, suportul de schimb schimbă atât de mult?

În plus, există uneori limite de retragere cripto și fiat la schimburi care limitează cât de mult puteți retrage simultan. Acest lucru poate fi enervant dacă aveți de-a face cu cantități mari, va trebui să retrageți cantități mici în câteva zile. Unele schimburi au chiar limite diferite pentru criptomonede diferite.

Piețele OTC sunt disponibile pentru cumpărarea unor cantități mari de Bitcoin, dar aceste piețe încă nu trebuie să apară pentru alte monede.

Taxe

Cât costă schimbul pentru conversia banilor? Și cum se compară această taxă cu alte schimburi similare?

Taxa medie pentru achizițiile de carduri de credit este de aproximativ 4%. Taxele de cumpărare prin transfer bancar sunt de obicei 1-1,5%. Comparați ratele oricărui schimb cu alte schimburi similare.

Taxele de numerar sunt de obicei de 1%, deși există adesea o primă de 5-10%. Acest lucru este valabil mai ales la bancomate, unde există întotdeauna o primă.

Viteză

Cât de repede vor fi livrate monedele tale? Rețineți că majoritatea problemelor legate de viteză se datorează sistemului bancar vechi și nu cu criptomonedelor.

Achizițiile cu carduri de credit sunt adesea instantanee. Achizițiile prin transfer bancar pot dura câteva zile pentru a fi anulate. Achizițiile în numerar sunt instantanee, dar trebuie să vă mutați fizic și nu o puteți face online.

Reputatie

De cât timp există schimbul? Este reglementat? Multe schimburi au fost înșelătorii în trecut, așa că cercetați orice schimb înainte de a depune bani la ei.

capitolul 2

Tipuri de schimb

Nu toate schimburile funcționează la fel.

În acest capitol, vom explora diferitele tipuri de schimburi Bitcoin, astfel încât să știți unde să mergeți mai întâi.

Ce tip de schimb face TU nevoie?

Există două tipuri de schimburi de criptomonede: fiat-to-crypto și crypto-to-crypto

Schimburi Fiat-to-Crypto

Primul tip se numește „schimb fiat-la-criptă”.

Schimburile Fiat-to-crypto vă permit să cumpărați criptomonede cu bani fiat (dolari, euro, lire etc.).banner banner coinbase proCoinbase și Coinbase Pro (fost gdax) vă permit să cumpărați cripto cu fiat.Cu atâtea opțiuni de schimb, este foarte confuz să începi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Un schimb criptografic fiat vă permite să cumpărați criptomonede folosind metode tradiționale de plată, cum ar fi:

 • Carduri de credit
 • conturi bancare
 • bani lichizi

Schimburile Fiat reprezintă modul în care majoritatea oamenilor își intră în schimburile de criptomonede. Dacă sunteți nou, cu siguranță va trebui să utilizați mai întâi un schimb fiat-to-crypto, așa că continuați să urmăriți.

Schimburi Crypto-to-Crypto

Al doilea tip de schimb se numește „schimb crypto-to-crypto”. Aceste schimburi nu se ocupă de metodele tradiționale de plată, cum ar fi cardurile de credit și băncile.vedere de tranzacționare bittrexBittrex nu acceptă achizițiile fiat.

În schimb, aceste schimburi necesită depunerea Criptomonedei PRIMUL (aproape întotdeauna Bitcoin) și apoi puteți tranzacționa criptomoneda pe care ați depus-o pentru altcoins (orice altă monedă decât Bitcoin).

Ce rost are aceste tipuri de schimb?

Pentru a explica diferența și de ce aveți nevoie de amândouă, să ne uităm la o monedă numită Cardano (ADA).

Începând cu iulie 2020, Cardano este a șaptea cea mai mare criptomonedă după capitalizare de piață.

Majoritatea americanilor care sunt noi în blockchain și cripto folosesc o platformă numită Coinbase pentru a cumpăra criptomonede, dar Coinbase nu vinde Cardano.

Deci, cum îl primești pe Cardano atunci?

Mai întâi trebuie să utilizați Coinbase – un schimb fiat-to-crypto – pentru a cumpăra BTC cu banca sau cardul dvs. de credit. Odată ce ați cumpărat bitcoin, trebuie să îl trimiteți la un schimb de cripto-la- criptă, cum ar fi Changelly și să cumpărați Cardano cu el.
carlos matosCum să transformi USD în Cardano

Motivul pentru care schimburile crypto-to-crypto nu acceptă fiat se datorează faptului că este mai greu să porniți schimburi fiat-to-crypto datorită reglementărilor și respectării legii. De asemenea, dacă un schimb crypto-to-crypto are mult volum pentru diferitele perechi de tranzacționare, poate fi mai ieftin să obțineți altcoins-urile dorite, deoarece nu efectuați conversia de mai multe ori.perechi de tranzacționare hitbtcperechi de tranzacționare crypto-to-crypto pe HitBTC

Deci, există o utilizare pentru ambele tipuri de schimburi. Gândiți-vă la schimburile fiat-la-criptă ca la rampele către lumea criptografică și la schimburile cripto-la-criptă ca o oportunitate pentru comercianții avizi cărora le place să speculeze pe piețe.

Schimburi de custodie vs schimburi non-custodiale

Acesta este un alt mod de a separa un schimb de altele și așa gestionează custodia și depozitele.

Într-un schimb de custodie, utilizatorii depun fiat sau crypto în contul lor și folosesc aceste depozite pentru a efectua tranzacții. Odată ce fac tranzacția, schimbul se menține asupra monedelor sau a dolarului până când utilizatorul face o cerere de retragere.

Într-un schimb fără custodie, utilizatorii furnizează schimbului o adresă criptografică înainte de a efectua cumpărături sau vânzări. După ce utilizatorul efectuează o tranzacție, el trimite fiat sau cripto la bursă și, odată ce fondurile ajung la bursă, tranzacția este finalizată și noile fonduri sunt transferate imediabil la adresa de primire furnizată de utilizator înainte de tranzacție.vedere de tranzacționare financiară râuRiver Financial este un agent de schimb / broker fără custodie.

Cu un schimb de custodie, aveți un risc mult mai mare de a pierde bani decât dacă utilizați un schimb de călugărițe ca Changelly, deoarece schimbul vă reține banii pentru perioade lungi de timp.

Principalul beneficiu al utilizării unui schimb fără custodie este că, dacă schimbul ar înșela pe cineva, acesta ar fi anunțat imediat și toate depozitele s-ar opri. Schimburile de custodie pot menține escrocheriile de luni de zile, deoarece au mulți bani în depozit pentru a-i păcăli pe utilizatori să creadă că sunt solvabili.

Din această cauză, schimburile neprivative de libertate sunt mai puțin reglementate, deoarece există un risc mai mic de a vă fura banii. În general, este mai bine să folosiți schimburi fără custodie atunci când este posibil, dar rețineți că taxele sunt adesea mai mari.

Sperăm că asta clarifică lucrurile și acum putem începe să aprofundăm unele schimburi.

capitolul 3

Cele mai bune schimburi pentru începători și comercianți de zi

cel mai bun portofel bitcoin

Indiferent dacă sunteți nou în Bitcoin sau un comerciant de experiență, avem sugestii pentru dvs.

În acest capitol, vom explora cele mai bune și mai simple schimburi pentru începători și comercianți de zi.

Cel mai bun schimb de criptomonede pentru începători

Cel mai bun schimb fiat-to-crypto pentru începători este probabil Coinbase .vizualizare tranzacționare cbCoinbase este un schimb excelent pentru începători

Spun asta din câteva motive:

 • Are cea mai bună interfață cu utilizatorul și este foarte ușor de utilizat
 • Procesul de verificare este rapid, astfel încât să puteți cumpăra aproape instantaneu
 • Are aplicații mobile excelente pentru iPhone și Android
 • Este o bursă reglementată, iar deținerile sale în numerar sunt asigurate FDIC

Cel mai bun schimb de cripto-la-criptă pentru începători este probabil Binance, cu sediul în Hong Kong.vizualizare binance tradingLedger Nano X , portofelul nostru preferat de hardware

Principalele motive sunt:

 • Aplicațiile mobile ale Binance îl fac ușor de utilizat pentru începători
 • Interfața web a lui Binance este destul de simplă de utilizat
 • Puteți începe să tranzacționați instantaneu pe Binance doar cu o adresă de e-mail
 • Puteți folosi moneda BNB nativă pentru a obține reduceri la tranzacționare
 • Binance este cea mai mare bursă din lume, potrivit CoinMarketCap

Cel mai bun schimb de criptomonede pentru tranzacționarea zilnică

Îmi dau seama că am menționat deja o mulțime de Binance , dar este, de asemenea, probabil cel mai bun schimb pentru tranzacționarea zilnică din câteva motive.

1. Cele mai mici comisioane de tranzacționare și comisioane de tranzacție

Comercianții de zi fac o mulțime de meserii. Binance are cele mai mici taxe dintre toate bursele (cum ar fi Bittrex, Poloniex etc.).

2. Lichiditate

Binance are cea mai mare lichiditate dintre orice schimb. Puteți intra și ieși rapid din moneda digitală la prețuri bune.

capitolul 4

Avertismente și steaguri roșii

pictogramă steag roșu

Unele schimburi nu merită folosite.

Acestea sunt fie rulați prost, fie sunt escrocherii reale.

În plus, eroarea utilizatorului este comună. Așadar, ține cont de următoarele sfaturi pentru a merge mai departe.

Nu cheile tale. Nu monedele tale.

Așa cum am menționat mai devreme, NU PĂSTRAȚI NICIODATĂ MONEDELE LA UN SCHIMB! Dacă nu aveți cheile private ale monedelor dvs., acestea nu vă aparțin. Simplu.

Asigurați-vă că obțineți un portofel criptografic sigur și utilizați-l pentru a stoca monedele dvs. Portofelele hardware costă bani, dar dacă sunteți serios cu privire la stocarea sigură a monedelor dvs., acestea sunt pur și simplu un lucru obligatoriu. Ne urăsc să vedem cum oamenii pierd bani în criptografie! Asume responsabilitatea.registru nano xLedger Nano X , portofelul nostru preferat de hardware

Evitarea escrocheriilor cu schimburi de criptomonede și site-uri web

Există o diferență importantă între tranzacțiile Bitcoin / criptomonede și alte mijloace de transmitere a banilor, cum ar fi cardurile de credit, transferurile bancare sau PayPal. Adică, plățile Bitcoin / cripto sunt ireversibile.

Dacă sunteți înșelați, nu există nicio autoritate centrală care să vă ramburseze sau să inverseze plata. De asemenea, este foarte puțin probabil ca autoritățile să poată ajuta, deoarece este extrem de dificil să stabiliți proprietatea unei adrese Bitcoin.titlu de bitcoins pierdutNu puteți inversa o tranzacție Bitcoin

Aveți întreaga responsabilitate pentru gestionarea monedelor.

Din fericire, un pic de bun simț și cunoștințe vor contribui la evitarea escrocheriilor.

Schimburi de cercetare

O maximă bună de care trebuie să țineți cont atunci când luați în considerare orice propunere este:

Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este. Navigând pe forumuri, site-uri sau rețele sociale legate de criptomonede, veți întâlni multe oferte atrăgătoare de rentabilitate mare a investițiilor.

De multe ori acestea nu sunt schimburi. Dar, dacă o schemă sau un schimb este prezentat ca fiind extrem de profitabil și cu risc scăzut, întrebați-vă de ce o astfel de mare oportunitate este împărtășită publicului.titlu de înșelătorie în oceanul hashHash Ocean a fost un astfel de sistem care a fost expus ca o înșelătorie

Amintiți-vă, sunteți cel mai susceptibil de a fi înșelați atunci când permiteți dorinței de bani ușori să vă suprascrie logica și precauția. Disciplinați-vă pentru a lua decizii numai după o reflecție calmă și feriți-vă de oricine vă grăbește sau utilizează tactici FoMO pentru a vă manipula emoțiile.

Verificați evaluările

O altă bijuterie și motivul pentru care există ratingurile de încredere:

Cel mai bun indicator al comportamentului viitor este comportamentul trecut. Dacă cineva care face o ofertă are un istoric de tranzacții umbre (după cum se reflectă în ratingul de încredere de pe BitcoinTalk, LocalBitcoins , WoT etc.), atunci fii pe paza ta.pagina forumului bitcointalkCelebrele forumuri bitcointalk

Acordați aceeași prudență atunci când aveți de-a face cu un începător fără istoric, deoarece escrocii arestați deseori creează pur și simplu conturi noi și o iau de la capăt. Același lucru este valabil și pentru schimburile fără istorie.

Este, de asemenea, posibil ca un schimb cu o istorie grozavă să planifice un „con lung”, în care să-și construiască o bună reputație comportându-se onorabil – până când se obține o sumă mare. Echilibrați întotdeauna valoarea bunei lor reputații cu banii în joc.

Și nu uitați, feedback-ul reputațional este la fel de valoros precum cunoștințele și încrederea dvs. în furnizor. Evaluările pozitive din numeroase conturi nou înregistrate pot semnala un atac Sybil, prin care un escroc joc sistemul de evaluare prin crearea de conturi shell cu singurul scop de a-și crește profilul de încredere.

Investiții Bitcoin și scheme Ponzi

Înainte de a vă urca la bordul oricărei scheme care promite plăți regulate, învățați să recunoașteți semnele povestitoare ale unei scheme Ponzi , în care plățile de la noii participanți se îndreaptă către finanțarea membrilor mai în vârstă, cel puțin până când se prăbușește toată escrocheria putredă.

Pirateat40 a fost cel mai mare dintre schemierii Bitcoin Ponzi până în prezent, iar citirea firului său va oferi o perspectivă asupra modalităților escrocilor, șefilor și victimelor acestora. Din păcate, victimele sunt adesea cei mai aprigi apărători ai unor astfel de escrocherii, cel puțin până când își pierd cămășile. Bitconnect a fost o altă schemă imensă de cripto Ponzi.carlos matosCarlos Matos, o victimă a Bitconnect, explicându-și experiența în schema Bitconnect Ponzi .

Schemele moderne criptomonede Ponzi sunt adesea deghizate în planuri de minare în cloud. Acest fir oferă sfaturi excelente cu privire la identificarea acestor escrocherii și într-adevăr, GAWminers-ul lui Josh Garza, care a fost menționat ca fiind foarte suspect la acea vreme, s-a dovedit a fi cel mai mare și mai îndrăzneț sistem de minare în cloud până în prezent.

Sperăm că sfaturile de mai sus vă vor salva bitcoinii de escroci. Cand ai dubii:

Cercetează mai mult, exercită răbdare și precauție, folosește escrow dacă este posibil și discută lucrurile cu cei pe care îi cunoști și ai încredere.

Bonus Capitolul 1

Gemini Review

cel mai bun portofel bitcoin

Gemenii sunt unul dintre schimburile mai mari și mai reputate din SUA și fondat de faimoșii gemeni Winklevoss din New York.

Să-i explorăm caracteristicile și istoria în această revizuire aprofundată.

Gemeni este un schimb Bitcoin condus de gemenii Winklevoss.

Este un schimb Bitcoin licențiat și funcționează în 42 de state americane și multe alte țări (consultați aici lista completă a districtelor acceptate):

recenzie gemeni

După ce creați un cont la bursă, va trebui să configurați autentificarea cu 2 factori, să vă verificați contul bancar și să vă verificați identitatea. Odată ce ați făcut toate acestea, puteți începe cu schimbul.

Interfața Gemenilor poate fi confuză pentru cumpărătorii pentru prima dată, motiv pentru care recomandăm de obicei Coinbase noilor cumpărători. Uitați-vă la interfața de tranzacționare de mai jos:

gemeni cumpără și vând perete

Dacă reușiți să înțelegeți cum să utilizați Gemenii, este un schimb unic. Unele dintre caracteristicile sale minunate includ:

Depozit instant pentru transferuri ACH

La majoritatea schimburilor, atunci când depuneți prin transfer bancar, trebuie să așteptați 1-7 zile până la finalizarea transferului bancar. Gemenii înțeleg că acest lucru este frustrant și consumator de timp.

Din fericire pentru utilizatorii americani, puteți face depozite instantanee ACH către Gemeni. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra bitcoin rapid. Veți avea bitcoinii cumpărați blocați în contul dvs. până la depunerea depozitului ACH, dar cel puțin astfel ați putut cumpăra bitcoin rapid și blocați prețul dorit!

Bonus Capitolul 2

Bitstamp Review

sigla bitstamp

Bitstamp este, de asemenea, un mare schimb de renume care merită explorat.

Să-i explorăm caracteristicile și istoria în această revizuire aprofundată.

bitstamp

Bitstamp este unul dintre cele mai vechi schimburi de Bitcoin. A existat din 2011 și este un schimb licențiat cu Ministerul Finanțelor din Luxemburg

Este o opțiune bună pentru comercianți și pentru cei care cumpără cantități mari de bitcoin.

Verificare

verificare bitstamp

Bitstamp necesită o verificare extinsă, inclusiv următoarele informații:

 • Numele complet
 • Data de nastere
 • Țara de reședință
 • Număr de telefon
 • Verificarea adresei
 • Numărul de identificare și scanarea documentului de identitate cu fotografie

Taxe

Deoarece Bitstamp este orientat către comercianți, are și taxe confuze dacă utilizați schimbul. Taxele pe care le plătiți depind de volumul total. Dacă nu tranzacționați volume mari, probabil veți plăti 0,25% pe cumpărare.

Dacă cumpărați bitcoins pe Bitstamp cu cardul dvs. de credit, taxele vor fi de 8% pentru achizițiile de până la 500 USD sau 500 EUR. Există alte schimburi care oferă comisioane mai mici pentru cumpărarea de bitcoin cu un card de credit sau de debit .

Bonus Capitolul 3

Recenzie Bitfinex

sigla bitfinex

Bitfinex este un schimb mare, dar controversat.

Cea mai mare pretenție la faimă este crearea primei stablecoin, Tether (USDT).

Bitfinex este un schimb popular, deoarece în ceea ce privește volumul de tranzacționare în USD, are cea mai mare lichiditate. În prezent, deține aproximativ o cotă de 10% din piața de tranzacționare în dolari SUA.

Datorită interfeței sale confuze, este probabil doar o alegere bună pentru comercianții care știu cu adevărat ce fac. Iată cum arată interfața principală de tranzacționare:

vizualizare tranzacționare bitfinex

În ciuda faptului că a fost piratat și a pierdut 70 de milioane de dolari sau mai mult din fondurile clienților, Bitfinex rămâne o opțiune populară pentru comercianții serioși. Totuși, hack-ul îi sperie pe unii oameni.

În graficul de mai jos, porțiunea portocalie a barelor reprezintă cota Bitfinex din volumul în USD:

share bitfinex

Verificare

Un lucru care a popularizat Bitfinex este că, dacă efectuați doar un depozit cu criptomonede, nu este necesară verificarea . Dacă doriți să depuneți dolari sau euro, va trebui să vă verificați actul de identitate.

Taxe

Bitfinex oferă taxe foarte mici chiar și pentru cumpărătorii cu volum redus, la 0,1% pe cumpărare pentru factorii de decizie de piață și 0,2% pe cumpărare pentru cumpărătorii de pe piață.

Bonus Capitolul 4

Revista Wall of Coins

perete de monede logo

Wall of Coins este un schimb Bitcoin peer-to-peer care facilitează cumpărarea și vânzarea de bitcoin.

Să-i explorăm caracteristicile și istoria în această revizuire aprofundată.
Wall of Coins este un schimb Bitcoin peer-to-peer care facilitează cumpărarea și vânzarea de bitcoin.

Cum funcționează Zidul monedelor?

Wall of Coins își ajută clienții să cumpere și să vândă bitcoins în numerar.

recenzie perete de monede

Sistemul său unic de SMS-uri vă ghidează prin întregul proces de cumpărare, făcându-l o alegere bună pentru cumpărătorii pentru prima dată care doresc să cumpere bitcoini cu numerar.

Modalități de plată acceptate

Vânzătorii sunt liberi să accepte orice metodă de plată prin Wall of Coins. Cumpărătorii vor trebui să verifice carnetul de comenzi pentru a vedea ce metode de plată sunt disponibile. Cea mai obișnuită metodă de plată este depunerea în numerar.

Un depozit în numerar este atunci când cumpărătorul de bitcoin merge la o sucursală bancară fizică și depune numerar în contul vânzătorului de Bitcoin

Zidul monedelor vs alte schimburi de numerar

Numerarul este cea mai populară metodă de plată pe Wall of Coins. Acest tabel îl compară cu alte schimburi de numerar.

schimb valutarTaxeID obligatoriuȚări
LocalBitcoins1%UneoriGlobal
BitQuick2%daStatele Unite ale Americii
Zidul monedelor~ 1%Nu12 țări
LibertyX1,5-8%daStatele Unite ale Americii

Țări acceptate

Zidul monedelor este disponibil în prezent în:

 • Statele Unite
 • Regatul Unit
 • Argentina
 • Australia
 • Brazilia
 • Canada
 • Germania
 • Letonia
 • Mexic
 • Polonia
 • Filipine
 • România

Limite Și Lichiditate: Cât Cumpărați?9

Nu există limite oficiale de cumpărare pe peretele monedelor. Suma maximă pe care o puteți cumpăra este determinată de ofertele disponibile de către vânzători.PRO

 • Nu există limite oficiale de cumpărare stabilite de Wall of Coins
 • Poate cumpăra bitcoin în valoare de până la 5 USD

CONTRA

 • Majoritatea vânzătorilor nu sunt dispuși să vândă cantități mari de bitcoin

Intimitate8

Un număr de telefon este singura informație personală necesară pentru a cumpăra bitcoini pe Wall of Coins.

Wall of Coins vă va cere locația, dar numai pentru a găsi sucursale bancare în apropierea dvs. Dacă alegeți, puteți introduce codul poștal manual.

Viteza: Când Sunt Livrate Monedele Tale?9

Achizițiile efectuate cu depunere în numerar vor avea, în majoritatea cazurilor, bitcoin livrate în mai puțin de o oră.PRO

 • Monedele sunt livrate în general în termen de 15 minute de la confirmarea plății de către cumpărător

CONTRA

 • Viteza de livrare depinde în totalitate de confirmarea plății de către vânzător, deci uneori poate dura ceva timp (deși, în general, este în termen de 15 minute)

Reputație Și Reglementare: Puteți Avea Încredere În Zidul Monedelor?9

Proprietarii Wall of Coins sunt publici, iar informațiile de contact sunt disponibile pe site-ul bursei.

De asemenea, puteți vizita pagina despre informații .

Taxe: Plătiți Prea Mult?8

PRO

 • Taxele sunt în general destul de mici, aproximativ 1-2%

CONTRA

 • Taxele nu sunt afișate public, ci doar incluse în prețul de cumpărare

Relații Clienți

Wall of Coins oferă asistență live pe site-ul său web. Un număr gratuit este disponibil pentru asistență prin telefon: (866 841 COIN).

De asemenea, veți primi instrucțiuni despre cum să cumpărați bitcoins prin SMS după înscriere.PRO

 • Wall of Coins are o casetă de chat live pe site-ul lor gata să vă ajute cu orice probleme care pot apărea în timpul procesului de cumpărare

Bonus Capitolul 5

Changelly Review

logo schimbător

Changelly este un schimb de criptomonede cu sediul în Praga.

Schimbul este curat și ușor de utilizat. Permite utilizatorilor să convertească între criptomonede ușor și rapid.

Modalități de plată acceptate

Changelly acceptă plăți în aproape orice criptomonedă și puteți primi plata în orice altă criptomonedă.

De asemenea, vă permit să cumpărați monede cu card de credit sau card de debit, dar nu vă recomandăm acest lucru, deoarece tarifele pentru carduri sunt foarte mari.

pagina de pornire schimbătoare

Țări acceptate

Changelly lucrează pentru rezidenți din orice țară.

Limite și lichiditate

Changelly are limite foarte ridicate și lichiditate solidă. Ar trebui să puteți face o tranzacție de orice dimensiune.

Confidențialitate

Tot ce este necesar pentru schimbul de monede este o adresă de e-mail.

Viteză

Schimbul dvs. este de obicei procesat și convertit în 5-30 de minute.

Reputatie

Changelly este o companie destul de nouă, deși nu au existat incidente sau probleme.

Deoarece Changelly deține banii dvs. doar pentru o perioadă foarte scurtă, este probabil ca utilizatorii să alerteze comunitatea dacă Changelly ar acționa rău intenționat.

Taxe

Changelly percepe 0,5% pe tranzacție.

Relații Clienți

Changelly oferă asistență prin e-mail la support@changelly.com.

Changelly vs Shapeshift

Ambele schimburi sunt foarte similare și funcționează în același mod. Changelly are taxe ușor mai mici și limite mai mari. Shapeshift nu necesită informații, în timp ce Changelly necesită o adresă de e-mail pentru înscriere.

Nu vedem o diferență uriașă între cele două și sugerăm utilizatorilor să încerce atât Changelly, cât și Shapeshift pentru a vedea pe care le preferă.

Bonus Capitolul 6

Bitmex Review

sigla bitmex

BitMEX este un schimb mai avansat lansat în 2014 și care vizează comercianții mai experimentați.

Se mândrește cu opțiuni de pârghie ridicate și multe altele.

Această platformă specială este doar criptomonedă, ceea ce înseamnă că nu sunt permise depozitele și retragerile prin transferuri bancare fiat – adică numai Bitcoin in-Bitcoin out.

BitMEX oferă tranzacționare în marjă, cu pârghie de până la 100x pe Bitcoin pe piețele spot și futures. Pârghia pe altcoins variază și, deocamdată, Bitcoin este singura criptomonedă care oferă 100x complet, Ethereum oferind până la 50x și Litecoin până la 33,3x (Este important să aveți grijă cu privire la volatilitatea actuală a pieței ).

Oferte de active criptografice

tranzacționare marjă bitmex

BitMEX are o selecție limitată în prezent în comparație cu alte alternative de schimb de criptocurrency, cum ar fi Poloniex, Bittrex și Cryptopia. În timp ce noi proiecte sunt adăugate ocazional, volumul până acum a rămas scăzut pentru fiecare ofertă, cu excepția Bitcoin.

 • Bitcoin – Spot + Futures
 • Bitcoin / Yen – Futures
 • Binar – Futures
 • Dash – Futures
 • Ethereum – Futures
 • Ethereum Classic – Futures
 • Litecoin – Futures
 • Qtum – Futures
 • Monero – Futures
 • Ripple – Futures
 • Tezos – Futures
 • Zcash – Futures

Volumul BitMEX

volumul bitcoin pe bitmex

Ca din 28 iulie lea, 2020 lichiditatea BitMEX pentru ambele spot și futures pe piețele Bitcoin este respectabil și a continuat să crească de la început. Totuși, ceea ce lipsește este volumul pentru fiecare altă criptomonedă tranzacționată pe Bitmex. Alunecarea (gradul de mișcare a prețului la intrarea și ieșirea dintr-o poziție) este atât de drastică pentru unele dintre perechi încât să facă tranzacțiile pe termen mai scurt sau intrările și ieșirile mari ca fiind nefezabile.

Linia de fund – Deocamdată BitMEX are doar lichiditate adecvată la tranzacționarea Bitcoin. Dacă doriți să tranzacționați activ monede altcoane cu alunecare minimă, deocamdată acest schimb este mai puțin decât ideal.

Securitate

Unul dintre punctele forte ale BitMEX este concentrarea pe securitate. Până în prezent nu au existat hack-uri sau încălcări majore ale securității, iar retragerile sunt procesate manual o dată pe zi pentru un strat suplimentar de securitate.

În plus, platforma de tranzacționare este scrisă în kdb +, o bază de date și un set de instrumente utilizate frecvent de marile bănci în aplicații de tranzacționare de înaltă frecvență. Motorul BitMEX are viteză și fiabilitate fără precedent, ceea ce reprezintă o diferență notabilă în comparație cu unele dintre platformele mai puțin lustruite, cum ar fi Poloniex și Bittrex.

Interfața cu utilizatorul

interfața utilizatorului bitmex

În general, multe schimburi de criptomonede au astăzi interfețe sub-par (gândiți-vă la pagini web în jurul anului 2005). Câteva exemple de interfață slabă care se remarcă în spațiu sunt Poloniex și Bittrex, care ambele comandă niveluri extrem de ridicate de volum pe piețele altcoin. Pentru ceea ce îi lipsește BitMEX în volumul general, îl compensează în interfața de utilizare.

Implementarea mobilă este completă, iar pagina desktop combină ușurința cu simplitatea. Pentru cei care au experiență în tranzacționare, există o caracteristică „UI avansată” care poate fi activată pentru a utiliza toate caracteristicile platformelor, inclusiv un „mod de noapte” plăcut din punct de vedere estetic.

BitMEX este unul dintre puținele schimburi din spațiu care au integrat graficul TradingView cu funcții complete. Aceasta oferă o gamă largă de instrumente de cartografiere și este o îmbunătățire vastă a ofertelor de către unii dintre concurenții actuali.

Depunere și retrageri

Bitmex (deocamdată) acceptă DOAR depozitele și retragerile Bitcoin. Depunerile se pot face 24/7, dar retragerile sunt procesate manual, la o oră recurentă, o dată pe zi. Retragerile prelucrate manual crește securitatea fondurilor dvs. oferind timp suplimentar (și notificare prin e-mail) pentru anularea oricăror cereri de retragere frauduloase, pe lângă ignorarea utilizării sistemelor automate și a portofelelor fierbinți care ar putea fi mai predispuse la compromisuri.

Avertismente / Puncte de precauție

Ca și în cazul majorității schimburilor din spațiul criptomonedelor, în special cele care tranzacționează numai active criptografice și nu interacționează cu USD, EUR sau alte fiat (și, prin urmare, nu intră sub aceeași supraveghere de reglementare) își prezintă riscurile. Diligența necesară, cum ar fi citirea condițiilor de furnizare a serviciilor, este recomandată înainte de a vă înscrie la orice schimb. De asemenea, este important să ne amintim să nu avem încredere în schimburile nereglementate și neasigurate cu cantități mari de capital.

Concluzie

Dacă doriți să tranzacționați piețe Bitcoin spot și futures cu o marjă de până la 100x, aceasta ar putea fi platforma pentru dvs. Lichiditatea este ridicată, iar interfața de utilizare este lăudabilă în comparație cu cea mai mare parte a concurenței actuale. Managementul se concentrează pe securitate, care este o necesitate în spațiul criptografic.

Bonus Capitolul 7

Urmăritori portofoliu

cel mai bun portofel bitcoin

După ce ați decis ce criptomonede să cumpărați, veți dori să verificați cum se descurcă.

Mai jos vom acoperi unele dintre cele mai populare dintre ele.

Cu Bitcoin inclus acum pe numeroase instrumente de urmărire importante, cum ar fi Yahoo Finance și aplicația Apple’s Stocks, urmărirea prețului criptomonedei originale nu a fost niciodată mai ușoară.

Dar dacă dețineți altcoins în portofoliul dvs. sau doriți o aplicație dedicată pentru criptomonede, ce instrumente există pentru a vă ajuta să le urmăriți prețurile?

Delta

sigla delta

Delta are un set similar cu Blockfolio și se potrivește cu toate caracteristicile sale.

Există o filă Acasă, o prezentare generală a pieței și o filă Știri care face incredibil de ușor să vă urmăriți portofoliul, totul într-un pachet simplu și elegant.

prezentare delta

Delta, la fel ca Blockfolio, vă oferă opțiunea de a vă sincroniza portofoliul cu un cont de schimb. De asemenea, puteți adăuga tranzacții manual. Pentru a face acest lucru:

 1. Atingeți semnul +
 2. Căutați și selectați moneda pe care doriți să o adăugați
 3. Introduceți perechea de schimb și tranzacționare
 4. Adăugați prețul la care ați cumpărat și orice taxe suportate

Delta Direct oferă un link similar cu Signal Blockblock . Puteți urmări echipele și puteți primi actualizări privind progresul dezvoltării pentru o gamă de monede.delta direct

Una peste alta, versiunea gratuită a Delta este destul de comparabilă cu Blockfolio. Deoarece ambele aplicații oferă în esență aceleași caracteristici, decizia dvs. ar putea să se reducă la ce stil preferați.

Cu toate acestea, dacă doriți să mergeți dincolo de ofertele de bază, Delta are câteva trucuri în mânecă. Spre deosebire de Blockfolio, Delta oferă o versiune Pro, precum și o aplicație desktop gratuită.

Blockfolio

logo portofoliu

Pentru un instrument de urmărire a prețurilor criptografice și o sursă de știri all-in-one, este greu să învingi Blockfolio, mai ales dacă ai nevoie doar de o aplicație mobilă.

Blockfolio acceptă peste 8000 de criptomonede și jetoane Ethereum, precum și peste 300 de schimburi. Cu Blockfolio veți putea urmări prețul chiar și al celei mai obscure dețineri altcoin.

Explorând aplicația, există patru file principale. De la stânga la dreapta, acestea sunt:

prezentare generală a portofoliului

Interfață

Aici puteți verifica rapid și ușor valoarea portofoliului dvs. La deschiderea aplicației, vi se va prezenta valoarea totală a deținerilor dvs., precum și modificarea acesteia în ultimele 24 de ore.
bitcoin acasă

În plus față de USD (sau orice monedă fiat de la Lek albanez la dolarul zimbabwean) puteți alege, de asemenea, să afișați valoarea portofoliului dvs. în BTC sau ETH. Pur și simplu apăsați pe valoarea portofoliului pentru a parcurge fiecare monedă de referință.

De asemenea, puteți crea portofolii noi pentru a vă clasifica participațiile. Pentru a face acest lucru:

 • Glisați direct din portofoliul dvs. actual
 • Atingeți Creați un portofoliu nou
 • Alegeți o temă de culoare
 • Denumiți noul portofoliu (de exemplu, pensionare sau vacanță de vară)
 • Adăugați monede în portofoliu din lista Blockfolio de peste 7000

Conectarea unui schimb la urmăritorul de portofoliu

conexiune

Una dintre atracțiile majore ale urmăritorilor de portofolii, cum ar fi Delta și Blockfolio, este capacitatea lor de a se sincroniza automat cu toate schimburile pe care le tranzacționați. Aceasta înseamnă că tot ce trebuie să faceți pentru a obține o imagine de ansamblu a pozițiilor dvs. este să deschideți o aplicație, mai degrabă decât să sortați prin mai multe file de pe Binance sau Coinbase .

Acest proces este puțin mai implicat din punct de vedere tehnic decât simpla atingere și adăugare de monede manual, dar vă va economisi mult timp în viitor, mai ales dacă tranzacționați activ mai mult de câteva monede.

Pasul 1. Creați chei API

Conectați-vă la schimb și găsiți setările API. Un API, prescurtarea Interfeței de programare a aplicațiilor, permite aplicațiilor terță parte să vă acceseze datele de schimb.

Setări Binance

Pasul 2. Creați un API

Creați un API și denumiți-l corespunzător. Puteți ajunge cu mai multe chei API, astfel încât să știți care este cel mai important.

API binance

Pasul 3. Confirmați crearea cheii

Veți primi un e-mail care vă va întreba dacă doriți să confirmați crearea de noi chei API. Continuați cu acest lucru, apoi veți fi condus la cheile dvs.

Trebuie doar să activați opțiunea Numai citire. Dacă aveți o adresă IP stabilă pe telefon, merită, de asemenea, să o adăugați pe lista albă pentru a spori securitatea.

Chei API

Pasul 4. Importați în Delta / Blockfolio

Apoi, importați aceste chei în Blockfolio sau Delta, fie introducând tastele manual, fie scanând codul QR.

adăugați conexiune

Importul manual al tranzacțiilor

După cum se arată mai sus, puteți introduce tranzacții manual. A face acest lucru unul câte unul ar fi un proces care consumă mult timp. Dacă nu puteți conecta un cont de schimb la Blockfolio, aceasta este singura dvs. opțiune.

Delta, pe de altă parte, oferă posibilitatea de a importa un fișier .csv care conține toate tranzacțiile. Va trebui să utilizați aplicația desktop Delta pentru a face acest lucru.

date de import delta

Delta vă va solicita să confirmați importul și să oferiți o imagine de ansamblu asupra activelor care vor fi adăugate la portofoliul dvs. Notă: SAM înseamnă Sample .

confirmarea importului delta

Veți avea apoi o listă completă a tuturor tranzacțiilor dvs. importate cu succes în portofoliul dvs. Acest lucru face mult mai ușor să vă vedeți prețul inițial de cumpărare și, astfel, să calculați profitul / pierderea dvs. de atunci.

Istoricul tranzactiilor

Bonus Capitolul 8

întrebări frecvente

cel mai bun portofel bitcoin

Mai jos sunt câteva dintre cele mai puse întrebări de către cititori.

Dacă vă întrebați despre un subiect de pe această pagină, șansele sunt că avem răspunsul aici.

Unde este cel mai bun loc pentru vizualizarea ratelor de schimb?

> CoinMarketCap este cel mai popular mod de a verifica ratele de schimb ale criptomonedelor.
pagina de pornire a capitalizării pieței de monede

Dacă doriți să vedeți diagrame, CryptoWatch are o interfață excelentă și ușor de utilizat pentru verificarea prețurilor și a graficelor.
pagina de pornire cryptowatch

Dacă doriți doar pentru a vedea cum capac de piață Bitcoin se compara cu alte monede dovada-de-muncă, apoi Checkout Index Predominanța Bitcoin .
pagina de start a dominanței bitcoin

Ce schimb de criptomonede are cele mai mici taxe?

Dintre schimburile de criptare pure, Binance are cele mai mici taxe.

Pentru schimburile care se ocupă de carduri de credit și transferuri bancare, Coinbase (broker), Coinbase Pro (schimb) și Bitpanda (broker) au cele mai mici taxe.

Care schimb are cele mai mari volume?

Volumul de tranzacționare este unul dintre cele mai importante criterii la care trebuie să se uite un utilizator în timp ce selectează un schimb de criptomonede din câteva motive de bază. În primul rând, volumele mai mari vor permite utilizatorilor să cumpere sau să vândă cu ușurință criptomoneda la alegere fără mari dificultăți din cauza lichidității disponibile. Apoi, volumele mai mari pe un schimb de criptomonede sunt un indiciu că este de încredere pe scară largă de către mulți utilizatori.

În același timp, volumele de tranzacționare vor ajuta, de asemenea, utilizatorii să-și facă o idee despre activitatea de cumpărare și vânzare pe o criptomonedă și să determine direcția în care ar putea merge prețul. Ca atare, un schimb de criptomonede cu volume mari aduce multe avantaje utilizatorilor care doresc să tranzacționeze în monede digitale. Iată câteva dintre schimburile cu cele mai mari volume începând cu această scriere:

1. Binance

Începând cu această scriere, Binance ocupă primul loc printre toate schimburile de criptomonede cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de peste 1,3 miliarde de dolari, și asta la o distanță echitabilă. Volumele sale de tranzacționare sunt cu aproape 30% mai mari în comparație cu următorul ocupant din această listă. Bitcoin reprezintă majoritatea volumelor la aproape 29%, urmat de Ripple.

2. OKEx

OKEx urmează Binance cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de puțin peste 1 miliard de dolari. La fel ca Binance, Bitcoin este cea mai tranzacționată monedă digitală pe această bursă, cu aproape 30% din volumele totale. Următoarea platformă cea mai tranzacționată de pe OKEx este EOS, oferind o oportunitate utilizatorilor care doresc să tranzacționeze această monedă.

3. Bitfinex

Bitfinex este următorul nume de pe listă cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de aproape 800 de milioane de dolari. Bitcoin se bucură de o proporție mai mare de tranzacționare pe acest schimb de criptomonede, deoarece reprezintă aproape 46% volume, urmat de Ethereum și Ripple.

Lucruri de reținut

În timp ce un schimb de criptomonede cu volume mari prezintă cu siguranță un avantaj pentru utilizator, merită să ne amintim că nu ar trebui să fie criteriile definitive. Se știe că schimburile manipulează volumele de tranzacționare cu ajutorul roboților. În plus, volumele mari nu sunt o garanție că un schimb de criptomonede este complet fiabil.

De exemplu, Bitfinex, al treilea nume de pe lista de mai sus, a fost piratat în august 2016 și 72 de milioane de dolari în Bitcoin au fost sustrase din acest schimb. Chiar înainte de furt, Bitfinex a fost amendat de către Comisia americană de tranzacționare a mărfurilor pentru oferirea de tranzacții ilegale cu mărfuri. Ca atare, utilizatorii nu ar trebui să se bazeze doar pe volum în timp ce selectează un schimb de criptomonede.

Mai mult, anumite schimburi noi au crescut într-un ritm cu adevărat impresionant. Gemenii, de exemplu, au asistat la o creștere de 100% a volumului la fiecare două zile în 2015, iar acum caută să-și lărgească orizontul prin aducerea investitorilor instituționali pe piața criptomonedelor. Acest lucru ar trebui să asigure o creștere suplimentară a volumului în viitor, ceea ce înseamnă, de asemenea, că utilizatorii nu trebuie să se limiteze la schimburi doar cu volume mari și să ia în considerare și alte opțiuni care apar rapid.