Cumpără Bitcoin și Crypto în Moldova

Veți avea nevoie de un portofel Bitcoin înainte de a cumpăra, deoarece unele schimburi necesită unul.

Nu ai un portofel? Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin și criptomonede .

Burse populare de cumpărare Bitcoin și cryptomonede în Moldova

Coinmama 

Coinmama permite clienților din aproape fiecare țară să cumpere bitcoin. Ele percep o taxă de 4,9% -5,9% (depinde de volum) la fiecare achiziție.

Clienții din Europa pot cumpăra, de asemenea, bitcoins cu transfer SEPA la o taxă mai mică.

Doriți să cumpărați utilizând Coinmama? Acest ghid pas cu pas vă va arăta cum să utilizați Coinmama.

PRO

 • Funcționează în aproape toate țările
 • Cele mai mari limite pentru cumpărarea de bitcoin cu un card de credit
 • Broker de încredere și de încredere

CONTRA

 • Unele dintre cele mai mari comisioane în rândul brokerilor de carduri de credit / debit bitcoin

Paybis

Paybis este un schimb popular de criptomonede. Acestea deservesc 180 de țări și 48 de state americane și sunt înregistrate la FinCEN, ceea ce le face un schimb reglementat și mai de încredere. Paybis oferă limite incredibil de mari și plăți foarte rapide, fără a mai menționa verificarea ID-ului de 5 minute și scoruri de recenzii aproape perfecte pe Trustpilot.

PRO

 • Suport live 24/7
 • Limite extrem de mari
 • Verificare 5 minute
 • Obțineți plăți rapid
 • Selecție largă de metode de plată

CONTRA

 • Nu există carte de comenzi tradițională pentru comercianții avansați

Kraken 

Înființat la mijlocul anului 2011, Kraken este unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume și cel mai mare din Europa, bazat pe volumul mediu zilnic de tranzacționare. Este disponibil în aproape toate țările.

Depunerile se pot face prin transfer bancar, SEPA, ACH și SWIFT. Utilizatorii pot cumpăra bitcoin, ethereum, dogecoin și alte zeci de alte monede.PRO

 • Taxă foarte scăzută de 0,25%, care scade la 0,1% cu un volum de tranzacționare suficient
 • Taxă de producător foarte mică, scăzând la 0% cu un volum de tranzacționare suficient
 • Foarte apreciat pentru securitate și protecția datelor

CONTRA

 • Necesită verificarea ID-ului, deci nu este privată

LocalBitcoins 

LocalBitcoins este un serviciu de escrow care ajută, de asemenea, la potrivirea cumpărătorilor și vânzătorilor de bitcoin. Utilizatorii pot face publicitate tranzacțiilor pentru orice metodă de plată preferă.

Cumpărarea de bitcoin prin intermediul unei întâlniri în persoană, securizată și facilitată de LocalBitcoins, poate fi una dintre cele mai rapide și mai private modalități de a cumpăra bitcoin în orice țară, inclusiv în Statele Unite , Europa (în afară de Germania), Marea Britanie , Singapore, Canada , Australia si multe altele.

Este posibil să primim despăgubiri atunci când utilizați LocalBitcoins . Vă rugăm să vizitați LocalBitcoins pentru a citi condițiile sale exacte de stabilire a prețurilor.PRO

 • Poate fi privat, rapid și ușor
 • Tranzacțiile în persoană nu necesită informații personale
 • Achizițiile de bitcoin se pot face rapid prin depunere în numerar

CONTRA

 • Feriți-vă de escrocherii; respectă întotdeauna regulile!
 • Este mai greu să cumperi cantități mari de bitcoini în comparație cu schimburile mari
 • Prețuri ușor până la semnificativ mai mari decât schimburile regulate; premium pentru intimitate mai mare

Bitcoin Mining în Moldova

Moldova este una dintre cele mai sărace țări din Europa, iar cetățenii ei și-au pierdut cu totul speranța. Economia țării se bazează în principal pe agricultură și lipsește orice industrie, motiv pentru care majoritatea forței de muncă specializate migrează din țară.

Țara importă în mare parte petrol și gaze naturale pentru electricitate, astfel că extragerea Bitcoin în Moldova nu este o idee bună. Având în vedere că prețul energiei electrice a fost mai mult decât dublat în ultimii cinci ani în Moldova, mineritul nu este rentabil.

Mai mult, țara este atât de slabă, cât și industria atât de puțină și de îndepărtată, energia este cel mai bine utilizată în altă parte.

Cu excepția sărăciei extreme a Moldovei, mineritul Bitcoin nu este cel mai bun mod de a dobândi activul descentralizat. În schimb, cumpărarea de la un schimb sau de la un alt partener este cea mai rapidă și mai simplă metodă.

Exploatarea minieră necesită o investiție semnificativă în avans, pe care cel mai probabil nu veți obține o rentabilitate.

FAQ

Coinbase funcționează în Moldova?

Coinbase NU sprijină clienții din Moldova începând cu septembrie 2020.

Unde pot găsi un bancomat Bitcoin în Moldova?

În acest moment, nu există bancomate Bitcoin în Moldova.

Care este prețul Bitcoin în Moldova?

Prețul actual al Bitcoin în Moldova este de 623,390,96 MDL, cu toate acestea această sumă se modifică în fiecare minut, deci verificați întotdeauna valoarea pe bursa dvs. locală.

Cum retrag Bitcoin din Moldova?

Orice schimb cu o pereche de tranzacționare a leului moldovenesc vă va permite să vindeți Bitcoin pentru moneda fiduciară. Kraken are perechi de tranzacționare MDL pentru multe monede populare.

Aici puteți cumpăra și vinde Bitcoin pentru o gamă largă de metode de plată, de la carduri cadou până la transferuri bancare. Local Bitcoins este un schimb peer-to-peer (P2P), unde cumpărați și vindeți cu o altă persoană. Acest lucru introduce un anumit risc, deși, asigurându-vă că desfășurați toate activitățile de pe platformă, că utilizați serviciile sale de garanție și că tranzacționați numai cu utilizatorii care au o bună reputație, veți minimiza eventualele probleme.

De asemenea, puteți utiliza un serviciu precum eGifter pentru a vinde Bitcoin pentru carduri cadou.